Docenten

 

 

Edith Gijsbregts

 

Na meer dan 25 jaar in de internationale bedrijfswereld als customer service en project manager, coach en trainer, besliste Edith om van haar passie haar beroep te maken. Edith is sinds 2013 vitaliteitscoach.

Zij was al van jongs af gepassioneerd door kruiden, planten, etherische oliën. Edith startte met een opleiding herborist bij Syntra en aromatherapie bij Netelvuur, een distillerie in Eeklo. In die periode werd ze geprikkeld door reflexologie en startte ze haar professionele opleiding voetreflexologie bij het NVBR, waarna ze zich nog specialiseerde in Zenuwreflexologie bij MNT-NR International®.

Verder volgde Edith een 2-jarige opleiding orthomoleculaire therapie bij ICZO en tal van bijscholingen zoals stress- en burn-outcoaching, vijf elementenleer, bachbloesemtherapie en typologie van de mens (4 elementen).

In haar praktijk werkt Edith vanuit een holistische visie waarbij voeding- en levensstijl, aroma-reflexologie, loopbaancoaching alsook mentale weerbaarheid centraal staan. Edith organiseert diverse scholingen met als missie mensen sensibiliseren voor gezonde voeding, werken aan een betere levensstijl en een goede balans vinden in het leven.

Edith is docent aromatherapie bij het NVBR, een opleiding die zij samen met Annemie Vandersanden ontwikkelde, in afstemming met Marcel Waterschoot.

 

www.edithgijsbregts.be

 


 

 

   

 

      Alle docenten zijn zowel lid van NVBR als van Bevo (Belgische vereniging voor voetreflexologen).