Docenten

 

 

Annemie Vandersanden

 

Annemie is handelsingenieur met academische lerarenopleiding. Reeds van in het begin van haar carrière was ze geboeid door de onderliggende psycho-emotionele factoren die de mens doet slagen in zijn werk en leven. Ze werkte in de audit- en ziekenhuissector, was mandaatassistent aan de Universiteit Hasselt waar ze les gaf en een studie deed over ondernemingsgroei. Omdat zij de rol van het psycho-emotionele welzijn van medewerkers en ondernemers onvoldoende kon beïnvloeden vanuit haar jobs, maakte ze een grondige carrièreswitch naar reflexologie in 2013.  

Ze volgde de professionele opleiding voetreflexologie bij het NVBR, waarna nog de opleiding psycho-zone harmonisering (Integratieve Reflexologie), tal van bijscholingen en reflexologiedagen volgden. Daarnaast volgde zij de opleidingen aromatherapie (CIAN, Aroma-atelier), vijf elementenleer (CIAN), stress- en life coaching (CVO).

In haar praktijk focust zij op aroma-reflexologie en vitaliteitscoaching ter verbetering van het fysiek maar vooral psycho-emotioneel welzijn van volwassenen en kinderen.

Ook organiseert zij diverse bijscholingen waarin de synergie tussen aromatherapie, reflexologie, vijf elementenleer en coaching zoveel mogelijk naar voor komt.

Annemie is docent aromatherapie bij het NVBR, een opleiding die zij samen met Edith Gijsbregts ontwikkelde, in afstemming met Marcel Waterschoot.

 

www.vitalita.be

 

 

   

 

      Alle docenten zijn zowel lid van NVBR als van Bevo (Belgische vereniging voor voetreflexologen).