Algemene voorwaarden

 

Alle opleidingen worden gegeven door ervaren docenten. Zij scholen zich regelmatig bij om de kwaliteit van hun lesgeven steeds te verbeteren.

Onze docenten werken nauw samen om het verloop van de lessen en de evolutie van de cursisten te bespreken en te optimaliseren.

Zowel voor Fase I als II en voor bijscholingen worden de groepen beperkt gehouden, zodat iedere cursist kan rekenen op de nodige aandacht van de docent.

Voorwaarden:

1. Minimumleeftijd 18jaar.

2. Je bent pas ingeschreven na betaling van het cursusgeld. Is de cursus volgeboekt, dan bepaalt de datum van betaling de volgorde van deelname. Bij overboeking wordt het reeds betaalde inschrijvingsgeld integraal teruggestort.

3. 14 dagen voor aanvang van de cursus/workshop/activiteit wordt een mail gestuurd met alle praktische informatie.

4. NVBR-leden die het reflexologiegetuigschrift reeds in hun bezit hebben en één of meer Fase II-module(s) wensen te volgen, kunnen dat doen op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet is bereikt en dat de voorbereidende anatomietaak is vervuld. ...

Klik hier en lees alle voorwaarden

ANNULATIEREGELING

1. Tot 4 weken voor aanvang van de cursus/workshop/activiteit is annulatie kosteloos.

2. Wanneer de annulatie, om eender welke reden, gebeurt binnen de 4 weken voor de startdatum van cursus/workshop/activiteit blijft 50% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

3. Wanneer de annulatie, om eender welke reden, gebeurt binnen de 2 weken voor de startdatum van cursus/workshop/activiteit blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd.