Opleiding

De cursus is opgedeeld in 2 fasen. Hieronder lees je alle info over de inhoud en hoe je kan inschrijven. 

FASE I Relaxatiereflexologie

bestaat uit 6 dagen (9:00-18:00u)
gespreid over 4 maanden.

Deze cursus omvat voldoende theorie en praktijk om een degelijke ontspannende sessie voetreflexologie te kunnen geven. Na geslaagd te zijn in zowel de theoretische als praktische proef ontvang je het certificaat ‘Relaxatiereflexologie’. 

PijltjeKlik om meer te weten over:

Foto basisopleiding

FASE II Professioneel aan de slag

bestaat uit 10 dagen (9:00-18:00u) gespreid over 2 kalenderjaren en 1 examendag.

Na geslaagd te zijn in zowel de theoretische als praktische proeven ontvang je het getuigschrift ‘Reflexoloog’. In Fase II worden zowel theorie als praktijk verder uitgediept. De cursisten leren gespecialiseerde technieken toe te passen en krijgen scholing rond het uitbouwen van een eigen praktijk.

Trouw aan de filosofie van het NVBR bestaat een opleiding heel consequent uit voetreflexologie en dat wat er direct mee te maken heeft. Aanverwante therapieën en bijscholingen vallen buiten het basispakket. Op die manier bestaat de cursus uit de essentie en bepaalt iedereen zelf wanneer hij/zij klaar is voor een volgende stap.
De opleiding is in overeenstemming met wat door RiEN (Reflexology in Europe Network) en BeVo (Beroepsvereniging van Reflexologisten België) als norm wordt opgelegd. 

PijltjeKlik om meer te weten over: