Woordje uitleg

 

Pijltje Reflexologie herstelt en/of onderhoudt een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam. Deze doorstroming is de basis van onze gezondheid. Ziekte is het gevolg van energieblokkades.

PijltjeAlle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, de handen en de oren. Die plaatsen noemen we 'reflexzones'

PijltjeBewerking van deze zones kan energieblokkades opheffen en zo de gezondheid bewerkstelligen.

PijltjeReflexologie is geen geneeswijze op zich. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam, verhoogt het zelfgenezend vermogen én de immuniteit. Zo kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs volledig verdwijnen. Het is de ideale methode om al of niet in combinatie met andere therapieën, zowel klassieke als aanvullende, toe te passen.

PijltjeReflexologie is natuurlijk, eenvoudig, aangenaam en preventief.

DEFINITIE (BeVo)
Reflexologie is de leer, de kennis en de bewerking van reflexpunten en -zones die corresponderen met, en een weerspiegeling zijn van alle weefsels van het lichaam. Reflexologie is een unieke methode om de homeostase(*) van de mens, in al zijn aspecten, te bevorderen.

Homeostase: het bestaan van onderling op elkaar afgestemde processen die voor het leven noodzakelijke toestanden constant houden.