ReflexologieDag najaar 2017


Zondag 19 november 2017

Gastsprekers: Chris Hanssens, Katrien De Keyzer en Ilse Pauwels

Locatie: De Jachthoorn, Kontich (10u - 17u)

____________________

NVBR nu en in de toekomst.

We rekenen op jouw stem.

Een ReflexologieDag die jou een extra boost geeft!

 • Een boost voor jezelf én je praktijk. Fotografe Sara maakt een gratis professionele portretfoto die je kan gebruiken op je website en andere communicatie.
 • Kennismaking met de wereldwijd bekende gespreksmethode JUMP onder begeleiding van Katrien De Keyzer.
  • Een methode die jou kan helpen met de uitbouw van je praktijk.
  • Een methode om te laten weten hoe jij de toekomst ziet van het NVBR.
  • Een methode die bijdraagt om voetreflexologie en het NVBR nog meer op de kaart te zetten.
 • Kennismaking met Kundalini yoga onder begeleiding van Ilse Pauwels. Oefeningen die jou opladen voor en na de sessies voetreflexologie. Een meerwaarde voor jezelf en je cliënten.
 • Een dag om met collega’s te brainstormen en bij te praten.

Een dag waarna je opgeladen terug naar huis keert. 

 Het NVBR nu en in de toekomst
Chris Hanssens 


Sinds januari 2014 is Chris Hanssens de voorzitter van het NVBR. Ondertussen is er al veel water naar de zee gestroomd en Chris wil dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken om de leden/reflexologen te informeren omtrent het reilen en zeilen binnen de vakvereniging.

Het NVBR biedt bij aankomst op deze ReflexologieDag elke deelnemer de kans om een mooie portretfoto te laten maken door een fotograaf. Deze kan privé gebruikt worden maar ook professonieel als erkend NVBR-lid, en indien gewenst voor vermelding op de nieuwe website onder de rubriek ‘zoek een reflexoloog’.

Wees er vooral van overtuigd dat 19 NOVEMBER 2017 volledig in het licht zal staan van de REFLEXOLOOG. Het wordt vast en zeker een niet te missen VERWENDAG.


Jouw stem telt
Katrien De Keyzer

Als cocreatie-coach, communicatiespecialist, art director en webdesigner helpt Katrien  hooggevoelige onder-neemsters en zelfbewuste organisaties offline én online authentiek zichtbaar te worden. Het begint met van binnenuit te creëren naar buiten. Weten wie je bent, wat je kernwaarden zijn, wat je wil en waarom je doet wat je doet is heel belangrijk. De buitenwereld is een spiegel van wat er intern gebeurt, als persoon maar ook als organisatie.

Het NVBR is bezig met een transformatie naar een nieuwe website en communicatie. Daarbij willen we ook graag de zichtbaarheid verhogen, voetreflexologie bekender maken en de groei naar meer leden in beweging zetten. Het is essentieel om iedereen in dit proces mee te betrekken. Dus ook jouw stem telt! Zodat het veranderingsproces van onderuit mee gedragen wordt. Het succes van NVBR naar buiten toe hangt ook samen met de kracht van binnenin de organisatie. Vandaar gaat Katrien samen met jullie op deze verwendag jumpen. Niet letterlijk springen ;-) maar samen sprongen maken naar de groei van het NVBR en voetreflexologie in de toekomst. Want ‘Jump’ is een leuke, eenvoudige en laagdrempelige gespreksmethode in groepjes, die je als individu binnen een organisatie rondom een collectief doel in beweging brengt en waaruit creatieve ideeën, betrokkenheid en inspiratie ontstaan. 

  

 

 

YOGA oefeningen voor reflexologen
Ilse Pauwels

In 2012 kwam Ilse via Mindfulness in aanraking met yoga. Toen ze de eerste keer naar een les ging, had ze de smaak meteen te pakken. Ze besloot zich in te schrijven voor een internationale kundalini yoga teacher training. Het traject zal volledig afgerond worden in april 2018 te Zwitserland.

Op de ReflexologieDag van 19 november wil Ilse haar kunde en kennis als yoga trainer graag met ons delen. Ze zal aanleren hoe wij ons op een zeer eenvoudige manier opnieuw kunnen opladen voor en na een sessie voetreflexologie door middel van zeer praktische yoga oefeningen.

Haar missie is een goed evenwicht vinden in het professionele en privéleven, wat eveneens voor ons reflexologen zeker van groot belang is.

 

Programma:

09:30u      Onthaal met koffie, thee en gebak

                 Portretfotografie (deel 1)

10:00u      NVBR vandaag en de toekomstplannen        

11:00u       Pauze

11:15u       Kracht van Kundalini yoga

12:00u       Yoga-oefeningen op maat voor reflexologen

13:00u       Lunch

                  Portretfotografie (deel 2)

14:00u       Voetreflexologie en NVBR nog meer op de kaart zetten via gespreksmethode JUMP.

                  Hoe je eigen praktijk versterken.

                  Hoe elkaar inspireren als collega-reflexologen

                  Jouw unieke stem maakt het verschil in de collectieve beweging om onze communicatie krachtig te brengen.

16:30u       Afsluiting 

17:00u       Einde

Locatie:

De Jachthoorn – Doornstraat 11 - Kontich

Praktisch:    

Meebrengen: yoga-matje. Indien je hierover niet beschikt, gelieve via onderstaande mail te melden aan Linda Vliegen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs:  

 • Inclusief fotoportret voor iedereen
 • Inclusief koffie, thee, fruitsap, water tijdens de pauze en lunch
 • Gratis parking

Leden 75€   -  Niet-leden 105€

Inschrijving is pas geldig na betaling!

Stort het gepaste bedrag op BE93 068247538367 (BIC GKC CBEBB) van NVBR, Lenneke Marelaan 22/B5,1932 Zaventem met vermelding van je naam + RD 19/11/2017 + factuur (indien gewenst).

Hier inschrijven