WIE ZIJN WIJ?

Sinds 1982 tot nu: 30 jaar sterk in
onze schoenen!

In juni 1982 werd de basis gelegd van deze vakvereniging die Belgische reflexologen verenigt, opleidingen geeft en info verstrekt. Op deze site informeren we jullie graag over hoe je door middel van reflexologie aan je gezondheid kan werken en waar een reflexoloog in jouw buurt te vinden is.
Daarnaast krijg je info omtrent basisopleidingen, bijscholingen, ReflexologieDagen en andere activiteiten.
Reflexologen die meer wensen te weten omtrent lidmaatschap en het ledenblad ‘De Reflexoloog’ zullen hier ook de nodige informatie vinden. 

MEER WETEN?

PijltjeDe oorsprong en evolutie van het NVBR
Lees meer

NIET TE MISSEN!

Bijscholing 2018:

Aromatherapie
  • 2/3 + 3/3/2018                                        Meer info

 

OPLEIDINGEN

PijltjeCursus
De opleiding bestaat uit 2 fasen die samen leiden tot het bekomen van het getuigschrift:
Fase I of Relaxatiereflexologie.
Fase II of Therapeutische reflexologie. 
Deze opleiding wordt op meerdere plaatsen aangeboden.

Meer info

  • EVENEMENT

ReflexologieDag

Een ReflexologieDag (RD) biedt reflexologen de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Tegelijkertijd zijn het bijscholingsdagen met boeiende thema’s.
De onderwerpen variëren van reflexologie tot andere domeinen van de complementaire gezondheidszorg. Zo’n dag biedt persoonlijke verrijking en is gewoonweg leuk. Ook niet-leden zijn welkom. Lees meer

NVBR_HOME NEW RFLEDAG copy.png


 

Afwijzing van aansprakelijkheid: NVBR aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voortvloeiend uit het gebruik van de kennis en adviezen uit deze website of een cursus. NVBR is geenszins aansprakelijk voor de inhoud van andere websites waarnaar een verbinding (link) gemaakt is, noch voor handelingen gebaseerd op de inhoud van deze websites.